Que Fem

Campusgràfic, la nostra empresa

La direcció de Campusgràfic compta amb més de 19 anys d’experiència en la realització d’orles de fi de carrera, d’estudis o per a empreses. També s’ha confiat en nosaltres pel disseny de portades de llibres, de diaris d’abast nacional, de discs, pósters, calendaris, samarretes promocionals, revistes i altres suports relacionats amb el món de la publicitat i el merchandising. Aíxí mateix, també hem dissenyat el títol oficial d’estudis no universitaris que atorga la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, guanyat en concurs públic en el que hi van participar totes les escoles oficials de disseny de Catalunya i altres empreses del sector.

L’orla

Entenem que el gran avantatge d’una orla de fi d’estudis (ja siguin universitaris o de l’institut) és la de mantenir una memoria visual delscompanys de promoció, facilitant així un contacte en un futur. Els nostres preus, que es pacten sempre per endavant amb el delegat de la promoció, us aseguran la millor relació qualitat-preu, en el mercatd’orles actual.

El nostre protocol

Les fotografies dels alumnes i elsprofessors les realitzem a la propia Facultat o al nostre estudi. La nostra fotògrafa en realitzarà diverses a cada alumne per a que aquest pugui triar la que més li agradi. Posteriorment cada alumne rebrà al seu e-mail una mostra de l’orla per a que pugui controlar que tot sigui correcte. En el dia i el lloc fixats pere ndavant amb el delegat es durà a terme l’entrega de les orles i dels complements ,pactats en el acord entre Campusgràfic i els estudiants.